Lucie Chromá

INDIVIDUÁLNÍ vztahový MENTORING Abys byla znovu milovaná a spokojená ŽENA

  • Už nechceš být sama na vaše partnerské problémy, protože cokoliv uděláš, partner to vyhodnotí špatně a zavře se ještě víc?
  • Chceš porozumět vaši partnerské dynamice a záskat zpět jeho zájem komunikovat?
  • Hledáš způsob jak zastavit to odcizování mezi vámi?
  • Cítíš mezi vámi narušenou důvěru, ale partner se nesnaží s tím nic udělat?
  • Necítíš od něj dostatečný zájem, pozornost ani chuť na vztahu spolupracovat, ale ty tomu chceš dát ještě šanci?

Individuální vztahový mentoring pro ženu je:
osobní služba, kdy spolu přes zoom konzultujeme týden po týdnu a řešíme postupně problémy, který v partnerském vztahu máte. 

Ty krok po kroku měníš komunikaci, atmosféru a zvyšuješ svou sebehodnotu = partner na to konečně jinak reaguje.

 

Pomocí metody smysluplné komunikace s partnerem, nastartuješ změnu u vás doma i bez jeho aktivní účasti. Až následně partnera "správně" pozveš k nové komunikaci a fungování. Partner přirozeně začne laskavěji fungovat.

Jsem překvapená, jak rychle to funguje. Když změním způsob, jakým na manžela mluvím, hned mě víc poslouchá. Dřív jsem se jen nechala ovládat emocemi a divila se, že se mnou přestane mluvit.
JanaPraha
Mluvit spolu jinak se fakt dá naučit. Díky, Luci, za ukázání cesty, jak na to. Jsem tak ráda, že mezi námi s přítelem už není tolik napětí a povídáme si častěji a o více tématech než dříve.
MirkaOstrava

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video
Lucie Chromá

Jak to probíhá:

  • Individuální mentoring je balíček 8x 60 minut (45'+15').
  • Konzultace probíhá 1x za týden, trvá 45 minut.
  • Následně pro tebe připravím záznam konzultace + nahraji ti doporučení na následující týden: Komunikační techniky a postupy, doporučení na práci s emocemi, cokoliv dalšího, co budeš aktuálně potřebovat.
  • Na prvním setkání spolu nastavíme záměr, milníky, seznámím se s tvým příběhem a pustíme se do změny krok po kroku.
  • Na každé následné konzultaci vyhodnotíme a odladíme tvé chyby v komunikaci a fungování, rozklíčujeme partnerovo jednání, vyslechnu tě, podpořím tě.
  • Termín setkání je možné zrušit nejpozději 48 hodin, jinak propadá.

Během mentoringu tě podpořím, aby ses naučila se s vým mužem funkčně komunikovat, stoupla sis do své síly,

našla ztracenou sebehodnotu ve vztahu, objevila svůj osobní způsob jak být spokojená žena v láskyplném vztahu.

INDIVIDUÁLNÍ MENTORING
8 x 60 minut (45' +15') minut

V čase, který ti bude vyhovovat.
Garance naprosté diskrétnosti.

Je možné objednat pouze jako balíček
8 online konzultací
19 900 Kč

Možnost rozdělit na splátky
3x 6 700 Kč

POZOR: Mentoring a konzultace nejsou individuální psychoterapie, jedná se o osobní rozvoj. Nejsou vhodné pro osoby užívající psychofarmaka a jiné léky ovlivňující mozkovou činnost, nebo pro lidi s psychickými problémy. Klient příjímá plnou zodpovědnost za to, jak s informacemi naloží ve svém životě a v partnerském vztahu. Lucie nenese odpovědnost za to, jak partner reaguje, a jestli se rozhodne ve vztahu zůstat, nebo odejít.

Upozornění: Mentoringový balíček neobsahuje mou osobní podporu přes messenger, emaily, sos volání a sms, ani jiný kontakt v jiný čas, než v domluvený termín konzultace.

POZOR! Tato nabídka je omezena. 

Volná už jen 0 místa za tuto cenu

Kdo jsem?

Pracuji jako terapeutka a mentorka partnerských vztahů. Věnuji se 12 let individuálním terapiím a pomohla jsem přes 1000 klientů, 8 let se specializuji na partnerské vztahy, pracuji se ženami i s páry. Některé kurzy a přednášky vedeme společně s mým mužem Radkem (též terapeutem).

Jsem tu pro tebe, abych ti ukázala cestu, jak zlepšit vaši partnerskou komunikaci z tvé strany. Ale věnuji se i tématům vědomé partnerské intimity a ženské cykličnosti v partnerském životě. Jak vše začlenit do běžného života.

Na přednáškách, workshopech a v online kurzech vycházím nejen z terapeutické praxe, ale sdílím i naše zkušenosti manželů, partnerů a rodičů. My sami žijeme a používáme to, co tě v kurzu naučím. Díky tomu je náš vztah i po letech plný lásky, vášně a radosti.

Lucie Chromá

Provedu tě krok po kroku ke smysluplné komunikaci s partnerem

a k tvé osobní spokojenosti ve vztahu i v životě

Vaše zkušenosti:

Největší AHA moment pro mě byla Lucčina věta - když máš chuť se před partnerem uzavřít, zeptej se sebe samé, co bys pro sebe mohla udělat, abys zůstala otevřená? - Čekala jsem vždy totiž až to něco přijde z partnerovy strany a točila se tak v kolotoči nespokojenosti, že to nepřichází a uzavřenost se stupňovala. Cítím, že mi konzultace pomohla přijmout ve vztahu své vlastní pocity a nepřenášet je na partnera, zároveň ale mluvit o svých pocitech, být pravdivá.
Líbil se mi Lucky přímý, jasný a zároveň citlivý přístup.
Katka Matušková

Když jsme začaly spolupracovat s touto klientkou, jejich vztah s partnerem byl v mnohém na bodě mrazu. Vadily mu doteky a dával najevo averzi. Chodil domů extrémně pozdě z práce, večery byl nejradši na pivu. Nekomunikoval. Neměl zájem o ženu ani o vztah. Po několika týdnech mi klientka napsala, jaké sklízí plody své práci se mnou - na lepší komunikaci, na své sebehodnotě, na vztahu (i když partner o ničem nevěděl a nic řešit nechtěl).

S partnerem se to pohnulo. Ne že by to byl zázrak, ale už při příchodu si normálně jdu pro pusu, která je z jeho strany ale opětovaná - bez průpovídek a není to jen ta ve vzduchu 🙂 Můžu se ho i dotknout, aniž by se stáhl. A poprvé o víkendu jsem se rozhodla to risknout a ráno ho v posteli obejmout. Vím, že byl rozespalý, ale ani tak neucuknul či neutekl 😀
Klientka si přeje zůstat anonymní

Objednávka

Potřebujete pomoc?

Napište mi na lucie@partnerskesladeni.cz